Betaalmethoden

Bij NR 310 Woonstyling kun je kiezen uit diverse betaalmogelijkheden:

iDeal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Creditcard
Bij NR 310 kun je er ook voor kiezen te betalen met creditcard: Visa, Mastercard & Maestro

Paypal
Met PayPal kunt je al jouw online aankopen betalen door alleen uw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken. Dit kan ook via mobiel of tablet met de PayPal-app. 

Overmaken
Je kunt er ook voor kiezen om het totaalbedrag vooraf over te maken naar onze rekening o.v.v. het ordernummer. Onze rekening gegevens zijn: 1609.37.965 tnv NR 310, Rabobank Amsterdam.
Wij raden je aan om ons hier per email van op de hoogte te brengen zodat wij de bestelling zo snel mogelijk kunnen verwerken en versturen.

Bancontact / Mr. Cash
Bij Bancontact / Mister Cash wordt u tijdens het betalingsproces omgeleid naar de betaalomgeving van uw bank. Bij deze betalingswijze wordt uw betaling direct afgeschreven.

SOFORT Banking
Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt. 

Giropay
GiroPay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking.

AfterPay
AfterPay voert voor NR 310 het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij NR 310 betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 250,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 350,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen