Over ons

NR 310 Woonstyling & Accessoires is een webshop met een breed scala aan woonaccessoires. Deze producten komt NR 310 voornamelijk tegen tijdens strooptochten op beurzen in Europa. Producten die aansluiten op de laatste trends en vooral producten die NR 310 zelf mooi vindt. 

NR 310 staat voor: stoer, eigenzinnig en vrouwelijk. Daarnaast wordt gelet op kwaliteit en zijn de producten betaalbaar. NR 310 laat zien dat ook met een klein budget een woning ge(re)styled kan worden. Een nieuw vloerkleed, een paar nieuwe kussens en een aantal losse en bijpassende woonaccessoires geven een interieur al snel een nieuw gezicht. 

Heb je hulp nodig bij het (re)stylen van je interieur? NR 310 helpt graag en vrijblijvend bij het kiezen van de juiste formaten en kleuren van producten uit ons assortiment. Heb je meer hulp, tips en ideeën nodig, dan is een breder advies ook mogelijk. Samen kan gekeken worden hoe het interieur bijvoorbeeld 'af' gemaakt kan worden. Een advies is al mogelijk vanaf € 195,00. Daarnaast krijg je ook nog eens 10% korting* op het gehele assortiment van NR 310. Wil je hier meer over weten? Bel of mail naar:
06-47770404 | info@nr310.nl. 
Veel shopplezier!
* de korting is niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen.

 

Het ontstaan van NR 310 Woonstyling & Accessoires, een persoonlijk verhaaltje van eigenaar Nicole de Ridder.

 

Na jarenlang in de media te hebben gewerkt heb ik per 1 mei 2011 besloten het roer om te gooien. Wonen en interieur, daar ligt mijn passie en die kant wilde ik op. Ik liep al 3 jaar rond met het idee een eigen webshop te beginnen in woonaccessoires en het werd tijd dat van de grond te laten komen. Per 1 november 2011 is de webshop een feit, en bied ik een mooi assortiment aan in stoere en eigenzinnige woonaccessoires. Daarnaast ben ik werkzaam als verkoop- en interieurstylist. Hiervoor heb ik de opleiding Interieurstyling gevolgd bij Akademie Vogue in Amsterdam.
De naam NR 310 is ontstaan door het samenvoegen van mijn initialen en mijn huisnummer. Bij elkaar het juiste adres voor interieurstyling en -advies, verkoopstyling en exclusieve én betaalbare woonaccessoires.

 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen